Hoe u Google Chrome kunt repareren, blijft crashen op uw pc


Google Chrome is de standaard webbrowser op veel apparaten. Wereldwijd gebruiken miljarden mensen Google Chrome voor verschillende doeleinden. Het biedt veel functies, zoals snelheid, beveiliging, eenvoud, inloggen en maatwerk. Ondanks de functies hebben sommige gebruikers echter nog steeds problemen met Google Chrome. Het meest voorkomende probleem met de Chrome-browser is dat deze blijft crashen op de pc.

Als uw Google Chrome niet wordt geopend of blijft crashen op uw Windows 10, neem dan contact op met bellen Google Nederland en meld uw probleem. U kunt ook de stappen voor probleem oplossing volgen om uw Google Chrome te repareren.

Stappen om Google Chrome te repareren als het blijft crashen op uw pc

  • Probeer uw Google Chrome opnieuw in te stellen via de systeem instellingen. U kunt ook proberen Google Chrome opnieuw te installeren met een 32-bits versie. Verwijder eerst de huidige versie van Google Chrome. Open de instelling en klik op 'Apps'. zoek naar Google Chrome en klik erop en klik vervolgens op de knop "Verwijderen". Gebruik verschillende webbrowsers om de 32-bits versie van Google Chrome te downloaden en te installeren.
  • U kunt ook proberen de vlag zonder sandbox voor Google Chrome te gebruiken, omdat de sandbox ervoor zorgt dat deze crasht. Klik met de rechtermuisknop op de Google Chrome-snelkoppeling en selecteer Eigenschappen. Navigeer naar Doel, typ "–no-sandbox" in het invoerveld en klik op de knop Toepassen.
  • Als uw Google Chrome stopt na enige tijd dat u het opent, probeer dan de extensies uit te schakelen. Open Google Chrome en klik op het menu Meer of drie stippen bovenaan. Selecteer Meer tools en vervolgens Extensies. Schakel alle extensies uit en sluit Google Chrome.
  • Start Google Chrome na enige tijd opnieuw om te controleren of dit het probleem oplost. Als uw Chrome nog steeds crasht, kunt u hulp krijgen van de technische ondersteuning van Google. U kunt ook controleren op incompatibele programma's met uw Windows en deze verwijderen. Open Google Chrome en typ "chrome://settings" in het adres. Navigeer naar de link Geavanceerd en klik op het gedeelte Opnieuw instellen en opruimen.
  • Klik op "Computer opschonen" en vervolgens op "Vind schadelijke software. Het zal controleren op incompatibele toepassingen op uw pc. Klik op verwijderen als u een dergelijke toepassing vindt. Start uw Google Chrome opnieuw en controleer of er nog steeds een crashprobleem is.

Als uw probleem met Google Chrome aanhoudt, neem dan contact op met het ondersteuningsteam via het ondersteuningsnummer van Google. Het team van experts identificeert de oorzaak van dit probleem op uw pc en biedt effectieve stappen voor probleemoplossing.

Gerelateerde artikelen

Stappen om Gmail wachtwoordherstel Email en telefoonnummer te wijzigen?

Popular posts from this blog

Krijg eenvoudig technische ondersteuning van Google

Hoe Google Chrome bij te werken in Windows 10